ΠΡΟΣΟΧΗ! Εφοπλιστές, πλοιοκτήτες, καπετάνιοι! Ο Νόμος Για Τις ΝΕΠΑ Άλλαξε! Μη μείνεις εκπρόθεσμος!

ΝΕΠΑ – Επικαιροποίηση Καταστατικού

Επικαιροποίησε ΑΜΕΣΑ το καταστατικό σου σύμφωνα με τον Νόμο ν. 4926/2022 – χωρίς ν’ ασχοληθείς καθόλου με διατάξεις, αιτήσεις, παράβολα, δικαιολογητικά και μητρώα.

Πανεύκολα. Ταχύτατα. Online. + Με 2 BONUS Δωρεάν Υπηρεσίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Για το Σκάφος και την Επιχείρησή σου.

Το Υπουργείο έχει προθεσμία μέχρι 20/1. Για να προλάβουμε ΜΗ βγεις εκπρόθεσμος σε αναλαμβάνουμε μέχρι 15/1. Κάντο τώρα! Μη φύγεις για διακοπές με το αίσθημα ότι κάτι σημαντικό έχεις ξεχάσει. – Ισχύει για ΝΕΠΑ που συστάθηκαν πριν τις 20/ 04/ 2022

Ο Νόμος άλλαξε μετά από 20 χρόνια. Ήταν η ώρα του. Αν δεν σε ειδοποίησε κανείς…

…είναι γιατί σχεδόν κανείς δεν το γνωρίζει.Ούτε οι λογιστές…Ούτε οι δικηγόροι…Και αυτό είναι φυσιολογικό! Οι ΝΕΠΑ στην Ελλάδα έχουν τόσο ειδικό καθεστώς που χρειάζεται κάποιος να είναι πλήρως καταρτισμένος και εξειδικευμένος σε αυτό, για να μπορέσει να σε καλύψει.Με μία ομάδα εξειδικευμένων λογιστών και νομικών. Που να:✓ ψάχνει την παραμικρή λεπτομέρεια✓ έχει έγκυρες πληροφορίες “από μέσα”✓ σε ενημερώνει άμεσα για ό,τι προκύπτει✓ να λύνει έγκαιρα τα προβλήματά σου – όσο επείγοντα ή πολύπλοκα κι αν είναι.

Γεια!

Είμαι ο Χρήστος Καβαλλάρης, λογιστής, και λατρεύω τη θάλασσα και τα σκάφη.

Έχω οδηγήσει πάνω από 100 μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά.

Έχω δικό μου φουσκωτό απ’ το ‘96. Και είμαι εθελοντής στους Γλάρους του Αιγαίου.

Έχω δει αυτό που κανείς απ’ έξω δεν βλέπει.

Ξέρω πώς είναι να φροντίζεις το σκάφος, να είναι όλα στην εντέλεια, να είσαι όλη την ώρα από πάνω γιατί αλλιώς η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι διπλάσια.

Πώς είναι όλοι να διασκεδάζουν κι εγώ να τρέμω και να προσεύχομαι να πέσει ο αέρας, με το στόμα κολλημένο στο VHF.

Τη χαρά που βρίσκεσαι στη χαρά τους.

Και τον τρόμο της κακιάς στιγμής.

Ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να πάνε όλα χαμένα.

Γι’ αυτό έχω πάθος με τις ΝΕΠΑ. Και σου δίνω αποκλειστικά αυτή την υπηρεσία, εύκολα, γρήγορα και με ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ Bonus! (Θα δεις παρακάτω)

Επειδή είναι άδικο να έχεις ρίξει τόση δουλειά…

…τόση αγωνία για να τα στήσεις όλα στην εντέλεια……να είσαι τυπικός στα εφόδια που έχεις πάνω……άριστος στη δουλειά σου……να φροντίζεις τους πελάτες σου να είναι ασφαλείς……να έχεις 400-500 χιλιάρικα στη θάλασσα……και να κινδυνεύεις να μείνεις εκπρόθεσμος……χωρίς σωστά χαρτιά (ή κάτι χειρότερο) επειδή δεν σ’ ενημέρωσε κανείς ότι ο νόμος άλλαξε……Ή να πρέπει να τρέξεις όλη τη γραφειοκρατία μόνος σου. Να γκουγκλάρεις, να καλείς γνωστούς, να μπαίνεις στις σελίδες του Υπουργείου, να κατεβάζεις τα υποδείγματα, να μαζεύεις δικαιολογητικά και να προσπαθείς να βγάλεις άκρη! Δεν είναι κρίμα να χάνεις τόσο χρόνο ΚΑΙ γι’ αυτό;

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη γραφειοκρατία, για ν’ απολαύσεις τις διακοπές σου χωρίς να σκέφτεσαι μητρώα και παράβολα.

Επικαιροποιούμε το καταστατικό σου με τις νέες διατάξεις, μέσα σε 2-4 μέρες. Χωρίς να κάνεις (σχεδόν) τίποτα.

Εσύ απλώς σκανάρεις ή βγάζεις μία καθαρή φωτογραφία το καταστατικό σου και μας το στέλνεις.  (Ή μας το προωθείς κατευθείαν αν το έχεις σε pdf.)

Όλα τα υπόλοιπα τα κάνουμε εμείς. 

Έλεγχο του καταστατικού σου

Συλλογή Δικαιολογητικών

Έλεγχο Δικαιολογητικών

Έλεγχο Οικονομικών Στοιχείων Πλοίου

Εκκίνηση της διαδικασίας

✓ Υποβολή αίτησης

✓ Συνεννόηση με τον αρμόδιο υπάλληλο

✓ Επικύρωση (οριστικοποίηση) εγγραφής του πλοίου από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΥΝΑΝΠ)

Πληρωμή παραβόλου 75€ (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή)

Κατάθεση παραβόλου

Κατάθεση δικαιολογητικών

Καταχώρηση στο «e-Μητρώο Πλοίων» ιδιωτικού πλοίου αναψυχής

Αποστολή επιτυχούς καταχώρησης και επικαιροποίησης του καταστατικού σου στο email σου ή με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξεις

(Το Υπουργείο έχει προθεσμία μέχρι 20/1. Για να προλάβουμε ΜΗ βγεις εκπρόθεσμος σε αναλαμβάνουμε μέχρι 15/1. Κάντο τώρα! Μη φύγεις για διακοπές με το αίσθημα ότι κάτι σημαντικό έχεις ξεχάσει. – Ισχύει για ΝΕΠΑ που συστάθηκαν πριν τις 20/ 04/ 2022)

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ

53 χρόνια εμπειρίας στις υπηρεσίες σου…

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Λογιστικό Γραφείο που προσφέρει την υπηρεσία της Επικαιροποίησης, για να ΜΗΝ το κάνεις μόνος σου!

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο

“Εξαιρετικός στη δουλειά του! Με εξυπηρέτησε άμεσα, απάντησε σε οποιαδήποτε
ερώτηση είχα με ακρίβεια και με κατατόπισε πλήρως πάνω σε ένα ζήτημα με το οποίο εδώ και καιρό δεν έβγαζα άκρη απευθυνόμενος σε άλλους λογιστές. Κύριε Καβαλλάρη σας οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ!”

Γιώργος Ρηγόπουλος

Maria KMaria K
08:19 19 Nov 22
Πάντα πρόθυμος και κατατοπιστικός σε όλα τα θέματα σχετικά με τις φορολογικές μας δηλώσεις τα τελευταία χρονια,ευγενικός, προσφέροντας άμεσες λύσεις και βοήθεια οποτε χρειαστεί.Συστήνω ανεπιφύλακτα κι εύχομαι καλή συνέχεια ,επαγγελματική επιτυχία και ότι καλύτερο!!!
Billy KwnBilly Kwn
22:02 17 Nov 22
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, τον κ.Χρήστο τον ανακάλυψα αρχικά μέσω ινσταγκραμ όπου έχει αρκετό βοηθητικό υλικό για επιχειρήσεις, επιδοτήσεις, φορολογικά - λογιστικά.Αρχικά επικοινώνησα για μια επιδότηση για νέα επιχείρηση και η ανταπόκριση ήταν άμεση. Αντάλλαξα τηλέφωνο, με κάλεσε και μου είπε ακριβώς πως πρέπει να κινηθώ για να γίνει σωστά, μου έστειλε στο μαιλ πληροφορίες που θα χρειαστώ και γενικά το support ήταν και ειναι εξαιρετικό.Μου άφησε την καλύτερη εντύπωση για έναν συγκεκριμένο λόγο, είδα έναν άνθρωπο που τρέχει αρχικά την δικιά του δουλειά με κάθε δυνατό τρόπο και προσφέρει, και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που θα μπορούσα να τον εμπιστευτώ για την επιχείρηση μου!!!
Είναι άψογος επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξης και εξαιρετικός άνθρωπος πάνω από όλα. Ήταν πρόθυμος να με βοηθήσει και να με κατατοπίσει σε διάφορα θέματα προσφέροντας μου λύσεις με πραγματικό ενδιαφέρον και άμεσα διαθέσιμος για ραντεβού. Φαίνεται ότι αγαπάει πολύ αυτό που κάνει για αυτό και είναι ο καλύτερος λογιστής που θα μπορούσε κάποιος να έχει δίπλα του. Σας τον προτείνω ανεπιφύλαχτα γιατί με εκείνον στο πλευρό σας πραγματικά μπορείτε να απογειώσετε την επιχείρησή σας και να σας λύσει ή να σας γλιτώσει από όποιες δυσκολίες στην πορεία σας. Επίσης είναι ο καλύτερος σε θέματα σχετικά με youtube, φορολογία και κάθε τι σχετικό με αυτό.Σας ευχαριστώ πολύ για όλα Κ. Καβαλλάρη.
George PetrouGeorge Petrou
22:27 19 Sep 22
Εξαιρετικός και επαγγελματίας στη δουλεία του !! Πολύ κατατοπιστικός και γνώστης στον τομέα του. Εξαιρετικά φιλική εξυπηρέτηση, εύκολη και άμεση εποικινωνία. Με βοήθησε να καταλάβω τις διαφορετικές δυνατότητες/είδη εργασίας και να επωφεληθώ στη φορολογία μου, σίγουρα θα συνιστόυσα ανεπιφύλακτα !!
Nikos SetinasNikos Setinas
18:05 25 Jun 22
Άψογος επαγγελματίας, αφιέρωσε 20 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο του,με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο κ μου έλυσε αρκετές απορίες από την πρώτη μας κιόλας γνωριμία. Εννοείται ότι τον συνιστώ ανεπιφύλακτα,και ότι στο μέλλον θα ξανά συνεργαστώ μαζί του.
js_loader

Επικαιροποίησε το Καταστατικό σου Σήμερα και Πάρε Δώρο 2 BONUS Υπηρεσίες Συμβουλευτικής Αξίας 300€!

Επειδή οι διασταυρώσεις του Υπουργείου, οι τυχαίοι έλεγχοι και οι καρφωτές μπορεί να ενταθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας για την εφαρμογή του νόμου (20/1)…σου προσφέρω 2 BONUS Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για να έχεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ τακτοποιημένα. (Σου είπα ότι έχω ΠΑΘΟΣ με τις ΝΕΠΑ!)

Χρήστος Καβαλλάρης

ΛογιστήςΕλλάδα – Κύπρος – Σαουδική Αραβία

60 ΛΕΠΤΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΟΥ (Κόστος: 150€ / Συμπεριλαμβάνεται)

Ανακάλυψε τα λογιστικά μυστικά μου για την επιχείρησή σου και γλίτωσε λάθη,
παραλείψεις και τυχόν πρόστιμα, χωρίς να δώσεις ούτε μισό ευρώ.

Έχεις κάνει ποτέ ουσιαστικό, βαθύ έλεγχο της επιχείρησής σου;

Είσαι σίγουρος ότι πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου σωστά;

Ότι ο σύμβουλός σου γνωρίζει όλα τα παραθυράκια και τα μυστικά για τις ΝΕΠΑ;

Ξέρεις το ένα λάθος που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις με τις πληρωμές στο προσωπικό; (Το 93% των πελατών μου δεν το είχαν ακούσει ποτέ και κινδύνευαν να χάσουν το σκάφος τους)

Στην Ελλάδα υπάρχουν “κρυφά” χαρτιά επικίνδυνα όσο ένας ύφαλος χωρίς φανό. Μην πέσεις πάνω τους επειδή δεν στα έδειξε κανείς.

Είτε είσαι ιδιοκτήτης ή (και) διαχειριστής σκάφους, εκμεταλλεύσου την πολυετή εμπειρία του Νίκου, και πάρε ΔΩΡΕΑΝ τις πολύτιμες γνώσεις του και την καθοδήγησή σου σε θέματα:

Μεταβίβασης, Νηολόγησης, Ασφάλισης (Πλοίων, Σκαφών και Πληρωμάτων), Επιθεωρήσεις,

Διαγραφή Προστίμων Λιμεναρχείου, Πρακτικά Γενικών Συνελεύσεων και πολλά ακόμα!

Για παράδειγμα… Ήξερες ότι απ’ το 2023 πρέπει απαραίτητα να κάνεις κάθε χρόνο γενική συνέλευση, αλλιώς έχεις πρόστιμο 1000€;

60 ΛΕΠΤΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ
ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΤΤΑΚΗ (Κόστος: 150€ / Συμπεριλαμβάνεται)

Πάρε συγκεκριμένες απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί, απ’ τον άνθρωπο που σου
λύνει όλα τα προβλήματα.

Νίκος Κοττάκης

Σύμβουλος Διαχείρισης ΣκαφώνSevar Maritime, Expert Maritime Solutions

Είτε είσαι ιδιοκτήτης ή (και) διαχειριστής σκάφους, εκμεταλλεύσου την πολυετή εμπειρία του Νίκου, και πάρε ΔΩΡΕΑΝ τις πολύτιμες γνώσεις του και την καθοδήγησή σου σε θέματα:

Μεταβίβασης, Νηολόγησης, Ασφάλισης (Πλοίων, Σκαφών και Πληρωμάτων), Επιθεωρήσεις,

Διαγραφή Προστίμων Λιμεναρχείου, Πρακτικά Γενικών Συνελεύσεων και πολλά ακόμα!

Για παράδειγμα… Ήξερες ότι απ’ το 2023 πρέπει απαραίτητα να κάνεις κάθε χρόνο γενική συνέλευση, αλλιώς έχεις πρόστιμο 1000€;

Μεμονωμένο Κόστος Υπηρεσιών: 300€

Πόσα δίνεις: 0€

Αξία για την επιχείρησή σου: Ανεκτίμητη

*Σημαντικό: Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά σε πελάτες που θα αγοράσουν την υπηρεσία της Επικαιροποίησης Καταστατικού ΝΕΠΑ™ όσο είναι ενεργή η διαφήμιση.

Τα ραντεβού με τους συμβούλους κανονίζονται μετά την αγορά της υπηρεσίας, στην επικοινωνία που έχουμε με τον πελάτη και πραγματοποιούνται μέχρι τις 28-02-2023.

Δεν υπάρχει μείωση της τιμής της υπηρεσίας Επικαιροποίηση Καταστατικού ΝΕΠΑ™ εάν ο πελάτης αρνηθεί τα δώρα του. Η εταιρεία Kavallaris διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει τη διαφήμιση οποιαδήποτε στιγμή.

Πώς γίνεται η διαδικασία;

1

Όταν πατήσεις επάνω στο κουμπί, ανοίγει μία πλατφόρμα για να κάνεις την
πληρωμή σου. Την ολοκληρώνεις. Σου έρχεται αυτόματο email επιβεβαίωσης με το
τιμολόγιό σου.

2

Επικοινωνούμε μαζί σου στα στοιχεία που μας έδωσες εντός 6 εργάσιμων ωρών και κανονίζουμε τα online ραντεβού μας – σε ώρες που σε βολεύουν και με όποιον τρόπο σε βολεύει (zoom, viber, messenger κλπ).

3

Επικαιροποιούμε το καταστατικό σου μέσα 2-4 εργάσιμες ημέρες, κάνοντας όλες
τις απαραίτητες διαδικασίες

4

Παραλαμβάνεις το νέο σου καταστατικό, εμπρόθεσμα, ταχύτατα, πανεύκολα και
έχεις τα χαρτιά σου τακτοποιημένα και το κεφάλι σου ήσυχο!

Στην τιμή της υπηρεσίας περιλαμβάνονται

*Σημαντικό!

Αυτή η τιμή ισχύει μόνο για το Απλό Υπόδειγμα Υπουργείου.

Εάν μπλέκονται άλλα θέματα στη ΝΕΠΑ σου (κληρονόμοι, μέτοχοι κλπ.) και χρειάζεσαι ειδικούς όρους και εξειδικευμένες παραμέτρους απ’ το νομικό μας τμήμα, το κόστος και η ταχύτητα παράδοσης της υπηρεσίας αλλάζει.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει και το γνωρίζεις, κάλεσέ μας στο +30 210 48 28 100 ή κλείσε εδώ το ραντεβού σου για να μας πεις τι ακριβώς χρειάζεσαι και να σου πούμε το κόστος και πώς θα προχωρήσουμε.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει και ΔΕΝ το γνωρίζεις, σε καλύπτουμε με 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων.

Αγόρασε το απλό πακέτο και ΑΝ το καταστατικό σου είναι μπερδεμένο και υπάγεται
σε άλλη κατηγορία (χωρίς να το ξέρεις) – σε ενημερώνουμε για τα προβλήματα και το έξτρα κόστος πριν προχωρήσουμε τη διαδικασία.

Αν ΔΕΝ θέλεις να πληρώσεις τη διαφορά και να επικαιροποιήσεις το καταστατικό σου, σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου πίσω.

Αν, όμως, θέλεις, συνεχίζουμε κανονικά και λύνεις όλα τα προβλήματά σου μια και
καλή.

100% Εγγύηση Εύκολης Επικοινωνίας & Ικανοποίησης Πελάτη

 • Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία εξυπηρέτησης πελατών 18/7 (ΚΑΙ Σαββατοκύριακα!)
 • Υποστήριξη ενημέρωσης και επικοινωνίας μέσω Skype, viber, messenger, whatsapp, wechat, IMO, Zoom, Webex
 • Online Πανελλαδική Εξυπηρέτηση
 • Απάντηση γραπτών ερωτημάτων εντός 6 ωρών
 • 24ωρη πρόσβαση στην εταιρεία και τις ενημερώσεις σου, μέσω ασφαλούς πύλης
 • Ασφαλείς Πληρωμές με : κατάθεση, μετρητά, πιστωτική – χρεωστική κάρτα, Stripe

“Μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Επαγγελματίας με
Κεφαλαία γράμματα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή διαθέσιμος να με καθοδηγήσει σε κάθε μου βήμα στο πρόβλημα και τις ανησυχίες μου. Κάτι εξαιρετικά σπάνιο στις
μέρες μας. Έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον. Είναι άμεσα διαθέσιμος τηλεφωνικά και
για ραντεβού από κοντά. Διαθέτει σε εξαιρετικό βαθμό πολλές γνώσεις πάνω στο
επάγγελμα του και είναι κάτι που φαίνεται πως το αγαπάει. Με λίγα λόγια είναι
Άψογος σε αυτό που κάνει. Κάτι που δεν το συναντάς συχνά και αυτό φαίνεται από
την πρώτη κιόλας στιγμή. Σας τον προτείνω και δεν θα το μετανιώσετε… θα απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση με ακρίβεια και θα σας κατατοπίσει πλήρως σε όλα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Κ. Καβαλάρη για όλα.”

E.K.

Τι κερδίζω;

Για να είσαι ακόμα και να μην έχεις ήδη πατήσει το κουμπί για ν’ αρπάξεις την
ευκαιρία, ίσως αναρωτιέσαι “Γιατί τόσα δώρα; Τι κερδίζεις εσύ, Χρήστο;”. Στα
συγκέντρωσα, λοιπόν, μαζεμένα:

 • Χρήματα
  Είναι μία τρομερή ευκαιρία – λόγω του κενού που υπάρχει στην αγορά. Εσύ κερδίζεις χρόνο, εγώ χρήμα. Μου φαίνεται δίκαιο. Εσένα;
 • Πιθανούς μακροχρόνιους πελάτες
  Ξέρω με σιγουριά ότι απ’ αυτούς που θα επικαιροποιήσουν τώρα το καταστατικό τους μαζί μας, μεγάλο ποσοστό θα γίνουν μόνιμοι πελάτες μας. Είμαι απόλυτα σίγουρος για τις υπηρεσίες μας, την εξυπηρέτηση, τη γνώση και την αξία που θα πάρεις.
 • Την ευκαιρία να δουλέψω με ανθρώπους που εκτιμώ
  Φιλόδοξους ανθρώπους που θέλουν ν’ αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να φτάσουν μακριά. Άριστους επαγγελματίες που σέβονται τη θάλασσα και κάνουν το πάθος τους επάγγελμα – με όποιο ψυχικό κόστος.
 • Την ευκαιρία ν’ ακούσω τη φράση “Έχω και κότερο. Πάμε μια βόλτα;”
  Σου είπα ότι λατρεύω τη θάλασσα. Τα σκάφη. Και τις ΝΕΠΑ.

“Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τον ΑΝΘΡΩΠΟ κ. Καβαλλάρη. Η χαρά μου δεν περιγράφεται που γνώρισα έστω από το τηλέφωνο αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Είναι τέλεια καταρτισμένος , άψογος, αγαπάει τη δουλειά του και όσα κι αν πω είναι λίγα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ΚΥΡΙΕ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ.”

Ζωή Πανά

Τι παίρνεις;

Επικαιροποίηση Καταστατικού ΝΕΠΑ με τις διατάξεις του Νέου Νόμου ν. 4926/2022 μέσα σε 2-4 μέρες για να μην κάνεις εσύ τη γραφειοκρατία

60 Λεπτά Εξατομικευμένης Συμβουλευτικής για τα Λογιστικά σου, με τον Χρήστο Καβαλλάρη (μαζί μου) (150€ ΔΩΡΕΑΝ)

60 Λεπτά Εξατομικευμένης Συμβουλευτικής για το Σκάφος σου, με τον Νίκο Κοττάκη (Σύμβουλο Διαχείρισης Σκαφών) (150€ ΔΩΡΕΑΝ)

Συμπεριλαμβάνει:

 • Έλεγχο του καταστατικού σου
 • Συλλογή Δικαιολογητικών
 • Έλεγχο Δικαιολογητικών
 • Έλεγχο Οικονομικών Στοιχείων Πλοίου
 • Εκκίνηση της διαδικασίας
 • Υποβολή αίτησης
 • Συνεννόηση με τον αρμόδιο υπάλληλο
 • Επικύρωση (οριστικοποίηση) εγγραφής του πλοίου από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΥΝΑΝΠ)
 • Πληρωμή παραβόλου 75€ (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή)
 • Κατάθεση παραβόλου
 • Κατάθεση δικαιολογητικών
 • Καταχώρηση στο «e-Μητρώο Πλοίων» ιδιωτικού πλοίου αναψυχής
 • Αποστολή επιτυχούς καταχώρησης και επικαιροποίησης του καταστατικού σου στο email σου ή με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξεις

Αν σου φαίνεται δίκαιη ανταλλαγή, πάτησε το κουμπί και τακτοποίησε το καταστατικό σου πριν λήξει η προθεσμία.

Disclaimer:

Η Ομάδα μας μπορεί να διαχειριστεί μόνο 100 ΝΕΠΑ, ώστε να είναι απόλυτα συνεπής με τους πελάτες της. Όταν καλυφθούν οι θέσεις, αποσύρουμε τη διαφήμιση και δεν κάνουμε δεκτά άλλα αιτήματα για την υπηρεσία Επικαιροποίηση Καταστατικού ΝΕΠΑ™.

Αν υπάρχουν 5.000-6.000 χιλιάδες ΝΕΠΑ μόνο στη Μαρίνα Αλίμου και πάνω από 10.000 σε όλη την Ελλάδα…

Και με δεδομένο ότι εμείς εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα…

Kαι είμαστε οι μοναδικοί – αυτή τη στιγμή – που προσφέρουμε την υπηρεσία…

…μην το αφήσεις για αύριο, μετά τις διακοπές, με τη νέα χρονιά ή την τελευταία στιγμή! Μη χάσεις τ’ ανεκτίμητα bonus και την ευκαιρία να σου κάνει τη βαρετή – αλλά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ – δουλειά κάποιος άλλος…

Πάτησε εδώ για να πάρεις την προσφορά τώρα.

Αν έχεις απορίες ή θέλεις να τα πούμε τηλεφωνικά, κάλεσέ μας στο: +30 210 48 28 100. Μην ξεχάσεις να πεις ότι είδες τη διαφήμιση ώστε να πάρεις τα bonus σου.

Επικαιροποίηση Καταστατικού ΝΕΠΑ με τον Νέο Νόμο ν. 4926/2022
 • Συγχώνευση παλιού καταστατικού σύμφωνα με το Υπόδειγμα Υπουργείου (απλό)
 • Παράβολο 75€ για e-Μητρώο Πλοίων
 • 60 λεπτά Συμβουλευτικής Για Τα Λογιστικά Σου με τον Χρήστο Καβαλλάρη (150€ ΔΩΡΕΑΝ)
 • 60 λεπτά Συμβουλευτικής Για Το Σκάφος Σου με τον Νίκο Κοττάκη (150€ ΔΩΡΕΑΝ)
Αγορά
Χρήστος Καβαλλάρης - Λογιστής