Διαδικασίες που απελευθερώνουν
την επιχείρησή σου

Εκπαίδευση Στη Μείωση Φόρου

Είτε ξεκινάς τώρα είτε έχεις επιχείρηση χρόνια, σου κάνουμε διαπροσωπική εκπαίδευση (one-to-one) για το πώς να μειώνεις τον φόρο στην επιχείρησή σου, ποια παραστατικά να συγκεντρώνεις, με ποιο τρόπο κλπ. Όλα τα μυστικά, τα παραθυράκια, και τις διαδικασίες που αφορούν στη δική σου επιχείρηση και σου εξοικονομούν χρήματα ακόμα κι αν δεν αλλάξεις τίποτα άλλο.

Μηνιαία Αναφορά (Report) Εσόδων – Εξόδων

ΦΠΑ, φορολογία, μισθοδοσία, ΕΦΚΑ κλπ. Όλα συγκεντρωμένα, με την ταυτότητα πληρωμής τους & τις προβλέψεις για τους επόμενους μήνες – για να μην έχεις ποτέ δυσάρεστες εκπλήξεις και απρόσμενες χρεώσεις.

Αλάνθαστες Ελεγκτικές Διαδικασίες

Τα παραστατικά σου στο Online Λογιστήριο™ περνούν από 3 διαφορετικά στάδια ελέγχου ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ – για να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η επιχείρησή σου είναι φορολογικά υγιής και εσύ απόλυτα ασφαλής.

Εξατομικευμένη Ενημέρωση Για Οτιδήποτε Προκύπτει

ΕΣΠΑ, επιδόματα, νέα προγράμματα, μισθοδοσία κλπ. Ανάλογα με την επιχείρησή σου, παίρνεις τις αντίστοιχες ενημερώσεις μέσω email, viber ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Με αυτό τον τρόπο, εσύ ασχολείσαι με τα σημαντικά της επιχείρησής σου χωρίς να χάνεις πολύτιμες ευκαιρίες ή προθεσμίες ανάπτυξης.

ΘΕΛΩ ΝΑ MΠΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Πατώντας το κουμπί μεταφέρεσαι στη σελίδα
της επικοινωνίας όπου μπορείς να κλείσεις
το online ραντεβού σου ή να μας καλέσεις

TΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ?

Συστήματα και μηχανογράφηση
με μηδενική πιθανότητα λάθους !

100% Εγγύηση

Εύκολης Επικοινωνίας &
Ικανοποίησης Πελάτη με:

Άμεση τηλεφωνική

επικοινωνία εξυπηρέτησης
πελατών 18/7
(ΚΑΙ Σαββατοκύριακα!)

Υποστήριξη ενημέρωσης

και επικοινωνίας μέσω sms,
email, Skype, viber,
messenger, whatsapp,
wechat, IMO, Zoom, Webex

Απάντηση γραπτών

ερωτημάτων εντός
6 ωρών

24ωρη πρόσβαση

στις ενημερώσεις σου,
μέσω ασφαλούς πύλης

Ασφαλείς Πληρωμές με:

κατάθεση, μετρητά,
πιστωτική - χρεωστική κάρτα,
Stripe

Εύκολη Αποστολή
Παραστατικών από

Όλη Την Ελλάδα

Αν μένεις εκτός Αττικής μπορείς να μας στέλνεις τα παραστικά σου online, μέσω Google Drive. Είτε σκανάροντάς τα είτε βγάζοντάς τα μία φωτογραφία. Ή, μπορείς να μας τα στέλνεις παραδοσιακά, μέσω Ταχυδρομείου.

Αν έχεις μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση εκτός Αττικής, σου προσφέρουμε δωρεάν ένα πολυμηχάνημα Canon!
Ώστε να μπεις στις διαδικασίες όσο πιο εύκολα κι απλά γίνεται!

ΘΕΛΩ ΝΑ MΠΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Έχεις Απορίες;

Η σχέση με τον λογιστή μας είναι πολύτιμη. Είναι ο πιο στενός μας συνεργάτης για την ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Είναι φυσιολογικό, λοιπόν, να υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο. Για να σκέφτεσαι, όμως, ν’ αλλάξεις λογιστή – ίσως κάτι να μην λειτουργεί σωστά στις λογιστικές υπηρεσίες που λαμβάνεις. Σ’ αυτή την περίπτωση πρέπει να πράξεις προς όφελος της επιχείρησής σου. Όλα πλέον γίνονται online και αρκεί ένα email ή οι κωδικοί Taxisnet για ν’ αλλάξεις λογιστή. Τα πάντα καταγράφονται και κανείς δεν μπορεί να βλάψει κανέναν.

Οι τιμές για το Online Λογιστήριο™ ξεκινούν από 100€ / μήνα. Με αυτό το κόστος σου παρέχουμε λογιστικές υπηρεσίες νέας γενιάς που θα βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό το εισόδημά σου.

Σε αναλαμβάνουμε σε όποιο στάδιο κι αν είναι η επιχείρησή σου αυτή τη στιγμή. Ακόμα κι αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας που εργάζεσαι μόνος σου, έχεις επιχείρηση την οποία μπορείς να αναπτύξεις με σωστή οικονομική και λογιστική καθοδήγηση. Το Online Λογιστήριο™ είναι η προσιτή καινοτόμα υπηρεσία που λύνει το πρόβλημα του μεγάλου κόστους σε λογιστικά έξοδα. Διότι με την χρήση της τεχνολογίας, έχουμε δημιουργήσει τη δομή, τα συστήματα και τις διαδικασίες να εξυπηρετούμε πολλούς πελάτες ταυτόχρονα και άριστα!

Το Online Λογιστήριο™ αφορά ελεύθερους επαγγελματίες (freelancers, γιατρούς, δικηγόρους, coaches κλπ.) και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών (κομμωτήρια, yoga studios, digital agencies, εκπαιδευτήρια κλπ.). Εξυπηρετούμε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις όπου κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα.

Το Online Λογιστήριο™ ΔΕΝ είναι για ανθρώπους που θέλουν ν’αναπτύξουν την επιχείρησή τους με δόλο, παρανομία και παραβατικότητα. Επίσης δεν αναλαμβάνουμε ιδιώτες.

Είσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή! Είμαι κι ο ίδιος content creator και γνωρίζω απόλυτα ό,τι έχει να κάνει με τη δημιουργία online εισοδήματος, τις φορολογικές παγίδες και πώς να τις ξεπεράσεις. Κλείσε ένα online ραντεβού μαζί μου πατώντας εδώ, ώστε να σου λύσω όλες τις απορίες και να ξεκινήσουμε!

Δεν αναλαμβάνω ιδιώτες, όμως μπορείς να μου αφήσεις ένα σχόλιο στο Tik Tok, το Instagram ή το Youtube και να μιλήσουμε εκεί!

Ναι. Αυτό ακριβώς κάνει το Online Λογιστήριο™! Αναλαμβάνει ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις απ’ όλη την Ελλάδα! Με διαδικασίες και συστήματα εκπαίδευσης, ενημέρωσης και επικοινωνίας. Εύκολα. Γρήγορα. Online.