Προτείνετέ μας!

Εσείς μας ανακαλύψατε.
Γιατί να μην βοηθήσετε έναν φίλο ή συνεργάτη να κάνει το ίδιο;

  Συμφωνώ με τις συχνές απορίες.

  Τι κερδίζετε

  Αν η επιχείρηση που προτείνετε γίνει πελάτης μας:

  • €150 μετρητά στον λογαριασμό σας
  • Δωρεάν φορολογική δήλωση για δύο έτη
  • Δύο συνεδρίες της μίας ώρας με τον Χ. Καβαλλάρη για οποιοδήποτε λογιστικό / φοροτεχνικό σας θέμα
  • Αν είστε ήδη πελάτης μας, επιπλέον μόνιμη έκπτωση 5% στις υπηρεσίες μας

  Τι κερδίζει ο προτεινόμενος

  Κάθε προτεινόμενος που γίνει πελάτης μας, κερδίζει έκπτωση €100 στην πρώτη του πληρωμή και επιπλέον 15% έκπτωση σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες για το πρώτο έτος συνεργασίας.

  Συχνές Απορίες

  Εκτός από το μήνυμα που θα καταχωρίσετε στην φόρμα, θα λάβει και το παρακάτω:

  “Η ιστοσελίδα μας είναι: https://kavalaris.gr
  Αν επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, κερδίζετε κι εσείς καθώς και ο φίλος σας που μας συνέστησε σε εσάς.

  Όταν επικοινωνήσετε μαζί μας και καταλήξουμε σε συνεργασία, για να μπορέσετε να επωφεληθείτε τόσο εσείς όσο και ο φίλος σας από τις προσφορές μας, θα πρέπει να μας ανακοινώσετε τα στοιχεία του ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί του. Επίσης προτείνουμε για λόγους διαφάνειας, να ενημερώσετε τον φίλο σχετικά με την συνεργασία μας εφόσον συμβεί.

  Αν σας ενδιαφέρει να μας προτείνετε κι εσείς σε κάποιον/ους, έχετε έξτρα κέρδος (περισσότερα εδώ: https://https://kavallaris.gr/proteinete/).

  Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει τον φίλο σας, τα στοιχεία που απέστειλε, δεν γίνονται γνωστά σε εμάς και δεν χρησιμοποιούνται για οποιονδήποτε λόγο από εμάς. Η όλη διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη και κρυφή.”

   

  Όχι! Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη και τα στοιχεία που καταχωρείτε στην συγκεκριμένη φόρμα δεν γνωστοποιούνται σε εμάς και δεν αποθηκεύονται πουθενά. Τα γνωρίζετε μόνο εσείς και ο φίλος σας.

   

  Μπορείτε να μας συστήσετε σε οποιονδήποτε επαγγελματία ή επιχείρηση αλλά όχι σε ιδιώτη.

  Δεν υπάρχει όριο. Μπορείτε να μας συστήσετε σε όσους επαγγελματίες κι επιχειρήσεις θεωρείτε πως θα ενδιαφέρονταν για τις υπηρεσίες μας.

  Δεν υπάρχει όριο!
  Το ποσό (μετρητά) που αναφέρουμε ως δώρο, είναι για κάθε μία σύσταση ξεχωριστά που θα κάνετε και θα μετατραπεί σε συνεργασία με την εταιρεία μας. Όμως το ποσοστό έκπτωσης στις υπηρεσίες μας προς εσάς αν είστε πελάτης μας, εφαρμόζεται μόνο την πρώτη φορά.

  Τα δώρα που αναφέρουμε (μετρητά και έκπτωση), τα λαμβάνετε εντός 5 εργάσιμων, με την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας με τον επαγγελματία ή την επιχείρηση που μας συστήσατε.

  Αν για κάποιον λόγο σταματήσει η συνεργασία μας με τον επαγγελματία ή την επιχείρηση που μας συνδέσατε, δεν επηρεάζεστε σε τίποτα. Η έκπτωσή σας θα ισχύει για πάντα.

  Μπορείτε να μας συστήνετε για όσο υπάρχει η συγκεκριμένη ανάρτηση! Αν πάψει να υπάρχει η προσφορά, αυτό δεν επηρεάζει τις συστάσεις που θα έχετε ήδη κάνει όσο ίσχυε. Επίσης δεν επηρεάζει σε τίποτα το πότε κλείστηκε η συνεργασία με τον επαγγελματία ή την επιχείρηση που συστήσατε.

  Αρχικά λαμβάνετε άμεσα ένα αυτοματοποιημένο email που σας ενημερώνει σχετικά με την φόρμα που συμπληρώσατε. Ο φίλος σας λαμβάνει αυτοματοποιημένο email με τα στοιχεία σας κι ένα κείμενο που τον προτρέπει να μας αναφέρει ότι εσείς κάνατε την σύσταση, διαφορετικά δεν θα λάβει ούτε εκείνος ούτε εσείς τα οφέλη που αναφέρονται εδώ. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος διασταύρωσης ώστε να υπάρχει προστασία προσωπικών δεδομένων αλλά και διαφάνεια στην διαδικασία.