Επιστροφή στο Παιχνίδι: Η Νέα Σεζόν 2024 Ξεκινά – Ανανεωμένος

Γυρίσατε; ξεκίνημα μετά από 2 μήνες αποχής στα Social Media!

Την περασμένη σεζόν γνωριστήκαμε και είπαμε κάποια πράγματα για την λογιστική , την φορολογία , τα εργατικά , για προγράμματα και επιδοτήσεις.

Δέχθηκα χιλιάδες ερωτήματα, καθημερινά σε όλα τα social media Youtube, instagram , TIK Tok , facebook, twiter , linkedin. Στείλατε εκατοντάδες email από τα οποία τα μισά έχουν απαντηθεί ωστόσο έχω αγώνα δρόμου για να τα απαντήσω όλα.

Θα απαντηθούν φυσικά όλα, ένα προς ένα!

Κάτι που με ευχαρίστησε πολύ είναι ότι έχω φανατικό κοινό . Μάλιστα με υποστηρίζουν πλήρως σε σχόλια άλλων ιδίως στους αρνητές ή κακοπροαίρετους. Αυτό με ενθάρρυνε να συνεχίσω και τα σχόλια τους με βοήθησαν σε δύσκολες στιγμές χωρίς να το ξέρουν , τους ευχαριστώ όλους τους φανς μέσα από την καρδιά μου.

Τώρα, ………. τι περιμένεις να δεις στην νέα σεζόν?

Καταρχήν όλες τις νέες αλλαγές στην φορολογία που ξεκινούν με την νέα χρονιά, μιλάμε είναι αρκετές.

Την σημαντική μεταρρύθμιση στα εργατικά με την ψηφιακή κάρτα , τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ ΔΥΠΑ που ξεκινούν και είναι αρκετά και τέλος τους νέους τρόπους δανειοδοτήσεων από τις τράπεζες.

Επίσης, θα δούμε παρέα αρκετές πλατφόρμες , αναλυτικά βήμα βήμα πόσο εύκολο είναι να τις λειτουργείς μόνος σου. Φαντάσου ότι θα μπορείς να κάνεις μόνος σου ένα μισθωτήριο ακινήτου, μία ρύθμιση οφειλών , να εκδώσεις μία κάρτα ανεργίας ή ακόμη και να υποβάλεις το Α21 που αφορά την επιδότηση του παιδιού σου. Όλα αυτά μόνος σου , με απλά βήματα από το σπίτι ή το γραφείο σου.

Φέτος δημιουργώ νέα κατηγορία μαζί σου , Απαντήσεις Ερωτημάτων θεατών. Θα προσθέσω και αρίθμηση παρακαλώ και εύχομαι να ξεπεράσουμε τα 100 ερωτήματα και να πάμε για τις 1000 ερωτοαπαντήσεις.

Τα υπόλοιπα είναι έκπληξη , θα τα δεις στην πορεία. Πάντως ένα είναι σίγουρο, χρόνο έχουμε και υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε μαζί ……… γιαυτό άσε τις δικαιολογίες και μπες στις διαδικασίες.

Χρήστος Καβαλλάρης - Λογιστής