Ήρθε το νέο Ψηφιακό δωμάτιο επικοινωνίας από τον ΕΦΚΑ

Τι είναι και πώς λειτουργεί ένα Ψηφιακό δωμάτιο επικοινωνίας

Πρόκειται για ένα νέο εργαλείο που έχει στα χέρια σου , από το οποίο θα έχεις την δυνατότητα άμεσα, να βλέπεις και να ενημερώνεσαι ηλεκτρονικά για την πορεία της αίτησης συνταξιοδότησης σου.

Εδώ έχουμε ένα σύγχρονο chat room με δυνατότητα ανταλλαγής εγγράφων και υποβολής ερωτημάτων με το ΙΚΑ. Οπότε βλέπεις όλα τα στάδια της συνταξιοδότησης σου , τι δικαιολογητικό μπορεί να σου ζητήσει ο υπάλληλος και να κάνεις οποιοδήποτε ερώτημα έχεις απευθείας εκεί!

Θυμάμαι ότι μπορούσες να πας στο τμήμα συντάξεων στον ΟΑΕΕ μόνο κάθε Τετάρτη και ΜΟΝΟ μεταξύ 11.00 το πρωί έως της 13.00! Άσε που είχα και τον φόβο τι θα μου ζητήσουν!!

Πριν από όλα αυτά τα ψηφιακά βήματα, το να εκδώσεις την σύνταξη σου φάνταζε εφιάλτης. Όποιος έχει κάνει επίσκεψη ο ίδιος στο τμήμα συντάξεων για κατάθεση σύνταξης και πληροφορίες , καταλαβαίνει τι λέω.

Αναμένω την μέρα που η αίτηση θα είναι μόνο ένα κουμπί, το οποίο θα πατάς ότι θέλεις να συνταξιοδοτηθείς και αυτομάτως θα διενεργούνται όλα αυτόματα! Θα το προλάβουμε εμείς?

Πλατφόρμα: https://zcu.io/3dhK

#συνταξιουχοι #ψηφιακοδωματιοεπικοινωνιας #λογιστης #ιδιωτες #λογιστικόγραφείο #χρηστοςκαβαλλαρηςλογιστης #χρηστοςκαβαλλαρης #kavallaris #accounting #athens #greece #επιχειρήσεις #χρηματα #τι_να_κανεις #συμβουλές #ευπαθειςομαδες #ηλεκτρονικη_πλατφορμα #προθεσμια #λογιστικήαπλά #govgr #συνταξιουχοι #ηλικιωμενοι #συνταξη #πλατφόρμα #efka #επιχείρηση #επιχειρησεις #λογιστής #λογιστες

Χρήστος Καβαλλάρης - Λογιστής