Τελευταία Ευκαιρία: Το Πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” Λήγει Αύριο

Πώς να Εκμεταλλευτείτε την Τελευταία Στιγμή τις Ευκαιρίες Διακοπών που Προσφέρει ο Προγραμματισμός

Το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” έχει αποδειχθεί μια σημαντική πρωτοβουλία με σκοπό την προώθηση του εσωτερικού τουρισμού και την παροχή οικονομικής ενίσχυσης σε όσους επιθυμούν να κάνουν διακοπές εντός της χώρας. Καθώς το πρόγραμμα λήγει αύριο, αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και τις ευκαιρίες που προσφέρει. Φέτος έχει αυξημένη επιδότηση 200€ ανά δικαιούχο από το προηγούμενο πρόγραμμα του 2022.

Πώς Λειτουργεί το Πρόγραμμα:

Ο “Τουρισμός για Όλους” παρέχει εκπτώσεις και κουπόνια για διαμονή σε ξενοδοχεία, εισιτήρια για μέσα μεταφοράς και άλλες τουριστικές υπηρεσίες σε εγκεκριμένες επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. Το πρόγραμμα στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να απολαύσουν την ομορφιά της Ελλάδας, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία και τον τουριστικό τομέα.

Ποιοι Έχουν Δικαίωμα Συμμετοχής:

Η πρόσβαση στο πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” είναι ανοιχτή σε όλους τους μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας, με την προϋπόθεση ότι πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια εισοδήματος ή άλλες κοινωνικο-οικονομικές προϋποθέσεις που ορίζονται από το πρόγραμμα.

Πώς να Αξιοποιήσετε την Τελευταία Ευκαιρία:

  • Έγκαιρη Αίτηση: Ελέγξτε άμεσα την πλατφόρμα του προγράμματος και υποβάλετε την αίτησή σας πριν από τη λήξη της προθεσμίας.
  • Επιλογή Προορισμού: Επιλέξτε τον προορισμό σας από την λίστα των εγκεκριμένων επιχειρήσεων και καταλυμάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Προγραμματισμός Διακοπών: Οργανώστε τις διακοπές σας με βάση τις διαθέσιμες προσφορές και τις εκπτώσεις που προσφέρει το πρόγραμμα.

Η τελευταία στιγμή για να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές του “Τουρισμός για Όλους” είναι εδώ. Μην χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την ομορφιά της Ελλάδας με οικονομικό και προσιτό τρόπο, ενισχύοντας ταυτόχρονα την τοπική οικονομία και τον τουριστικό τομέα.

Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Κοινού 210-2150231, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Πλατφορμα: https://vouchers.gov.gr/tourism4all-2024

Χρήστος Καβαλλάρης - Λογιστής