Τι ειναι OTP;

Ασφαλισε τις εφαρμογές σου με Κωδικό μιας Χρήσης OTP

Αυτό είναι το 2ο ΕΡΩΤΗΜΑ και πάμε να δούμε τι είναι.

Το OTP είναι Ισχυρή Ταυτοποίηση Πελάτη και αποτελείται από ένα 6ψηφιο κωδικό μίας χρήσης (One Time Password) που χρησιμοποιείται για την ασφάλεια των συναλλαγών σου.

Αποστέλλεται με γραπτό μήνυμα μέσω Viber, SMS ή push notification στο κινητό που έχεις δηλώσει όταν έκανες εγγραφή στην υπηρεσία. Οπότε όταν σου ζητάει αριθμό ΟΤΡ , εσύ το λαμβάνεις στο κινητό σου μέσω viber πχ , το συμπληρώνεις στην φόρμα όπου σε ταυτοποιεί με αυτό τον τρόπο και ολοκληρώνεις με ασφάλεια την συναλλαγή σου.

Έξτρα ασφάλεια το ΟΤΡ λοιπόν για τις συναλλαγές σου , ειδικά τις τραπεζικές συναλλαγές το θεωρώ απαραίτητο , ακόμη και στην είσοδο προγραμμάτων. Ναι καλά άκουσες υπάρχουν αρκετά προγράμματα που έχουν δυνατοτητα ενεργοποίησης αυτής της υπηρεσίας. Αν δεν το έχεις βάλει ακόμη , μην κάθεσαι ούτε λεπτό και ξεκίνα να το ενεργοποιήσεις γρήγορα και με απλά βήματα.

Ασε τις δικαιολογίες και μπες στις διαδικασίες ❤️

#λογιστης #χρηστοςκαβαλλαρης #kavallaris #accounting #athens #greece #επιχειρήσεις #χρηματα #τι_να_κανεις #συμβουλές #ευπαθειςομαδες #χρεη #ρυθμισεις_οφειλων #ρυθμιση #δοσεις #ηλεκτρονικη_πλατφορμα #προθεσμια #οφειλές #οφειλέτες #λογιστικήαπλά #online_λογιστήριο #ΝΕΠΑ #εποπτικο_λογιστήριο #108_ελέγχους_λογιστηρίου #μειωση_φορων #μηχανογραφηση_λογιστηριων

Χρήστος Καβαλλάρης - Λογιστής